0 0
Mexicaanse quesadilla’s

Deel het op je socialmedia:

OF je kan het kopiëren en delen met deze link

Ingrediënten

Porties Aanpassen:
1 Rode Ui
1 Gele paprika
1 Rode paprika
1 Courgette
3 Tros tomaten
70 g Tomatenpuree
8 stuks Flatbread
250 g Mozzarella
125 g Geraspte kaas
1 el Burrito kruiden
1 stuks Rode peper
3 el Olijfolie

Recept in favorieten

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Mexicaanse quesadilla’s

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Lekkere Mexicaanse groente quesadillas.

  • 20 min
  • 2 Porties
  • Normaal

Ingrediënten

Beschrijving:

Delen

Lekkere Mexicaanse groente quesadillas.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 190°C
Was de groente.

2
Klaar

Pel en halveer de ui, snijd deze in halve ringen.

3
Klaar

Halveer indien gewenst de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en hak de peper fijn.

4
Klaar

Halveer de rode en gele paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in dunne repen.

5
Klaar

Snijd de tomaten en de mozzarella in dunne plakjes.

6
Klaar

Verhit een el olijfolie in een kleine koekenpan en verwarm hierin de tomatenpuree met de Burrito kruiden mix ca. 1 min op lage temperatuur.

7
Klaar

Bestrijk de flatbreads aan de binnen zijde met het tomatenpuree mengsel.

8
Klaar

Verdeel hierover de helft van de kaas, de plakjes mozzarella, courgette en tomaat, de reepjes paprika, rode ui en eventueel de rode peper.
Druk het geheel stevig aan en bestrijk de bovenzijde met olijfolie.

9
Klaar

Leg de quesadilla's op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 8 min in een voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

10
Klaar

Smakelijk eten!

Inge

Recept Beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, wees de eerste die een beoordeling schijft
vorige
Vanille Vingers
volgende
Notenkoek met kokos
vorige
Vanille Vingers
volgende
Notenkoek met kokos

Reactie Toevoegen